opc_loader

Menu

Wij zijn geen veilinghuis. U kan de getoonde kunstwerken direct aankopen.

Over Ons

[email protected]
(0032) 015/34.06.36

Deze site geeft een overzicht van de verschillende kunstwerken die we in het verleden hebben verkocht en kunstwerken die beschikbaar zijn. Het kunstbedrijf maakt deel uit van Qualiserv Plus BVBA, een bedrijf dat nu al meer dan 18 jaar bestaat.

Al de getoonde werken zijn of waren onze eigendom.  Wij kopen werken op om ze door te verkopen na een grondige controle en het eventueel opfrissen of restaureren van het werk of kader.  Elk werk wordt hier in detail bekeken en gecontroleerd. Bij werken achter glas verwijderen we het glas ter controle van het werk en om foto's te nemen.  Daarna wordt het glas teruggeplaatst.

Als kunsthandelaar voeren wij geen schattingen uit.  Hiervoor kan u terecht bij gespecialiseerde bedrijven of eventueel veilinghuizen.  Als bedrijf geloven we niet in het gratis uitvoeren van schattingen.  Iedereen zijn tijd dient uiteindelijk door iemand betaald te worden.  Daarenboven willen we vermijden dat onze schattingen misbruikt worden, iets wat we in het verleden al meermaals meegemaakt hebben.  U mag ervan uitgaan dat als u ons een werk aanbiedt aan een prijs die ver ligt van hetgeen we normaal hiervoor zouden betalen dat we u correct informeren en u dus meer zullen geven dan het gevraagde bedrag en dit conform onze normale aankoopprijzen.

Als u vragen heeft over een kunstwerk of over de prijs van een kunstwerk op onze site, neem dan gerust contact met ons op per e-mail [email protected] of telefonisch op 0032 015.34.06.36


U kan de werken on-line bestellen en laten leveren aan huis of op kantoor. De getoonde verzendprijs is voor werken die binnen België en Nederland moeten worden geleverd evenals Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.  Voor andere landen kan u gebruik maken van de knop in het verzendmethode kader om een prijs aan te vragen.

U kan eveneens een bod uitbrengen op het getoonde kunstwerk.  

Indien u het kunstwerk vanuit het buitenland bestelt en dit buiten Nederland, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk of België wenst te laten leveren kan u een offerte hiervoor aanvragen door de knop in het verzendkadere te gebruiken. 

Wij geven u dan een prijsindicatie die afhangt van het land waar het moet geleverd worden en de specificaties van het kunstwerk zoals gewicht, afmetingen, soort kader,....  Indien deze prijs binnen uw verwachtingen ligt maken we voor u een detailofferte op.


Als u als bedrijf, organisatie, serviceclub, vereniging zonder winstoogmerk, huidige vereniging of als een particulier, van kunst houdt en een liefdadigheidsactie wilt ondernemen, kunnen wij u hierbij helpen.

U kunt een selectie maken uit de werken die u wilt vertonen. Vervolgens bekijken we hoeveel marge we aan uw organisatie kunnen geven. Als u ervoor kiest om een samenvatting te maken (met elk werk een deel extra winst, bijvoorbeeld € 50 per extra werk voor het goede doel), kunt u dit vragen. Vervolgens maken we een brochure met uw huidige prijzen en de werken die u hebt gekozen. De schikking vindt plaats door middel van een officiële nota van de commissie. Wij zorgen voor de stand (indien nodig), het personeel dat een professionele uitleg kan geven, de brochures en de uiteindelijke verkoop en afhandeling. Elke koper van een werk ontvangt ook een formeel ondertekend aankoopbewijs waarop het werk is beschreven en een factuur.

Dr. Jurgen Swerts Zaakvoerder en expert Qualiserv Plus BVBA

Qualiserv Plus BVBA levert al meer dan 18 jaar geschenken en whisky aan huis of op kantoor.  Dit gebeurt via de sites www.demand.eu en www.whisky-on-line.be
Deze webshop werd in 2020 opgezet.